неділя, 27 червня 2010 16:07

Литвин без адмінресурсу на виборах не пройде – політолог

Литвин без адмінресурсу на виборах не пройде – політолог

Політолог Віктор Небоженко вважає, що на місцевих виборах влада буде використовувати адміністративний ресурс. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Зараз навіть не підключають політтехнологів. Росіяни вперше образились на те, що їх не запрошують на українські вибори. Тому все буде вирішувати адміністративний ресурс. Він буде боротися, в першу чергу, з БЮТ. Всі інші будуть потрапляти на місця "з дозволу". Це стосується Тігіпка, Яценюка, "Єдиного центру". Вони тепер змушені домовлятися з керівництвом Партії регіонів, куди їх допустять в місцеві органи влади", - зауважив політолог.

Небоженко зазначив, що Литвин вирішив обдурити Партію регіонів і Віктора Януковича. "Він вмовляє їх, щоб адміністративний ресурс і структури, підконтрольні Януковичу і Азарову, хоча б мінімально пропустили Блок Литвина на місцевому рівні. Але "регіонали" підозрюють, що Литвин потім зробить свій знаменитий безневинний вираз обличчя і скаже, що раз він отримав більше 4 % представництва на місцевому рівні, то пропустіть мене і в парламент. Тому зараз Партія регіонів сумнівається: чи віддавати декілька відсотків на користь Блоку Литвина, чи завершити співіснування з цим проектом", - пояснив він.

"Сам Литвин і його блок без лояльного ставлення адміністративного ресурсу не пройде", - додав політолог.

Нагадаємо, Володимир Литвин заявив, що його блок розраховує подвоїти свій результат на місцевих виборах.

Зараз ви читаєте новину «Литвин без адмінресурсу на виборах не пройде – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути