четвер, 04 липня 2013 16:07

Лавриновича запропонували обрати головою ВРЮ

Лавриновича запропонували обрати головою ВРЮ
Фото: unn.com.ua

Екс-міністра юстиції Олександра Лавриновича члени Вищої ради юстиції запропонували єдиним кандидатом на посаду голови ВРЮ. Про це повідомив під час засідання заступник голови ВРЮ Олександр Удовиченко.

Заступник голови Вищої ради юстиції Олександр Удовиченко, як головуючий на засіданні, висунув на посаду голови ВРЮ екс-міністра юстиції Олександра Лавриновича. У свою чергу Лавринович дав згоду на висунення. До затвердженого бюлетеня занесли прізвище екс-міністра.

Президент України Віктор Янукович звільнив Олександра Лавриновича з посади міністра юстиції України. Про це йдеться в указі голови держави №361/2013 від 4 листопада.

Нагадаємо, вчора вже колишній міністр юстиції Олександр Лавринович приніс присягу члена Вищої Ради юстиції. Напередодні Лавриновича було обрано членом ВРЮ за квотою парламенту. Таке рішення підтримали 238 нардепів під час таємного голосування. Вчора також стало відомо, що Лавринович написав заяву про відставку, коли подавав документи на призначення членом Вищої Ради юстиції.

Зараз ви читаєте новину «Лавриновича запропонували обрати головою ВРЮ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути