вівторок, 08 травня 2012 13:10

Кузьмін: "Я зараз не можу уявити своє життя без Тимошенко"

Кузьмін: "Я зараз не можу уявити своє життя без Тимошенко"
Фото: donbass.ua

В інтерв'ю німецькому виданню Die Zeit перший заступник Генерального прокурора Ренат Кузьмін сказав, що вважає процес Тимошенко найсправедливішим у світі і не розуміє, чому він повинен постійно щось пояснювати Брюсселю і Страсбургу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карпачова вважає, що прокуратура підмінила її звернення до ГПУ

"Чого ви власне хочете? Які проблеми мають наші німецькі друзі?...Тимошенко отримала найсправедливіший у світі судовий розгляд, вона отримує найкращий медичний догляд, вона не повинна у в'язниці працювати, їй дозволено цілими днями писати протестні листи і її не змушують носити в'язничний одяг, вона порушує всі правила колонії і за це її навіть не штрафували... Я зараз не можу уявити своє життя без Тимошенко", - завив Кузьмін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент Литви приїде у Ялту за умови зустрічі з Тимошенко

За його словами, через Тимошенко він тепер постійно повинен їздити до Брюсселю, Страсбургу та виправдовуватися перед іншими політиками, які гарно говорять англійською і постійно метушаться навколо її справи.

"Всі, хто тільки може, раптом почали говорити про диктатуру. Але нікого не цікавить, що насправді зробила Тимошенко", - підкреслив Кузьмін.

Зараз ви читаєте новину «Кузьмін: "Я зараз не можу уявити своє життя без Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути