понеділок, 02 липня 2012 13:36

Кужель покаялася у тому, що агітувала за Януковича

Кужель покаялася у тому, що агітувала за Януковича
Сучасну владу звинувачують у створенні найсприятливіших умов для рейдерства. Фото: gazeta.ua

В Житомирі відбулася презентація програми об'єднаної опозиції, у якій взяли участь місцеві представники опозиції Сергій Пашинський та Сидір Кізін, а також координатор громадського опору Олександра Кужель. Учасники презентації зокрема звернули увагу на проблему рейдерства великих підприємств у області та проблему судів.

"Я завжди втручався і втручатимуся у корпоративні процеси, коли влада порушує закон. Система, яку створив Янукович, дозволяє забирати не тільки такі підприємства як "Житомирські ласощі", а й інші великі підприємства. Головна проблема у тому, що наразі у нас немає судової гілки влади", - сказав Пашинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко не повинен бути депутатом: це виглядає дріб'язково

Олександра Кужель наголосила на тому, що ЗМІ не повинні акцентувати увагу на політичних обіцянках, натомість висвітлювати ті проблеми, які зараз актуальні.

"Я каюся, що був час, коли я агітувала за Януковича, не раз сварилася з Яценюком, але точно можу сказати, що ніколи не підтримувала Ющенка. Я бачила той цинізм, коли 80% людей у команді Ющенка не давали приймати важливі рішення: зокрема гальмували іноземні інвестиції та програму енергозбереження. Я вважаю, що в уряді не повинно бути братів та кумів", - сказала Кужель.

Зараз ви читаєте новину «Кужель покаялася у тому, що агітувала за Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути