Ексклюзиви
понеділок, 12 березня 2012 14:58

Кужель про депутатів від більшості: "Це зрадники, покидьки і щури"

Кужель про депутатів від більшості: "Це зрадники, покидьки і щури"

Протягом весни в усіх областях України має пройти публічне обговорення законопроекту, який передбачає процес відкликання народних депутатів.

Про це на прес-конференції у Черкасах заявила координатор громадського руху "Громадянський Опір" Олександра Кужель.

"Цей закон має бути ухвалено ще до початку депутатських канікул, інакше не бачу потреби йти на вибори. Навіть чоловік може змінити собі жінку, яка його не влаштовує. А народ політиків по 5 років змінити не може. Є взагалі такі, що все свідоме життя сидять у депутатських кріслах. Також будемо добиватися ухвалення закону про депутатську недоторканність, бо про це всі говорять, а нічого не робиться", - наголосила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кужель розповіла роботодавцям про проблеми чорнобильців

"Якщо таких законів не буде, то я і мої колеги закликатимемо бойкотувати вибори. Зараз при владі більшість – це зрадники, покидьки і щури. Маємо зробите все щоб у наступному парламенті їх не було", - додала Кужель.

Також вона наголосила, що голова Черкаської обласної адміністрації Сергій Тулуб має піти у відставку: "Я вперше бачу, щоб губернатор два місяці відмовлявся вийти до людей, які мітингують під його вікнами. Чорнобильці, у яких відбирають пільги стояли там усі морозні дні, до них ніхто не вийшов. Губернатор який зневажає громаду має стати "нерукоподаваємим". Такій людині гидко руку потиснути".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кужель: Нинішня влада не страшна, а смішна

"Нещодавно дізналася, що Тулуб – Герой України. Просто в шоці. Тепер я розумію Ліну Костенко, яка відмовилася від цього звання – воно себе повністю дискредитувало. Героєм бути в цій країні для порядної людини соромно", - зазначила політик.

Зараз ви читаєте новину «Кужель про депутатів від більшості: "Це зрадники, покидьки і щури"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

76

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути