субота, 22 жовтня 2011 11:49

Кужель не дозволили зняти свій виступ на з'їзді "Сильної України"

Кужель не дозволили зняти свій виступ на з'їзді "Сильної України"

У Києві розпочався II Національний з'їзд партії "Сильна Україна". Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua. На з'їзд прибуло 336 делегатів.

Сьогодні вони мають обговорити питання об'єднання із Партією регіонів.

Перед початком з'їзду до зали не пустили помічника Олександри Кужель. В інтерв'ю журналістам вона розказала: "Я запросила хлопця-партійця, аби він зняв мій виступ, щоб викласти його у Фейсбук. Але його не пустили. Я запитала у охоронця: "Від кого ви охороняєте?". Він відповів: "Від "Сильної України".

Раніше повідомлялося, Сергій Тігіпко наказав Кужель звільнити партійний офіс "Сильної України" через відмову іти в Партію регіонів.

За її словами, Тігіпко сам ініціював припинення відносин: "Не я припинила спілкування. Коли заявила, що не піду в Партію регіонів, він відмовився зі мною зустрічатися і наказав звільнити партійний офіс".

Кужель не планує боротися за партію, яка може оголосити про саморозпуск: "Від з'їзду точно нічого не чекаю. Буде загальний одобрямс в красивій атмосфері на 500 осіб, з фанфарами, гаслами про підтримку реформ, об'єднанні зусиль з регіоналами. Думаю, що мені навіть слова не дадуть. Я піду лише для того, щоб оголосити про початок роботи в рамках нового громадського руху. Робоча назва - "Громадський спротив".

Зараз ви читаєте новину «Кужель не дозволили зняти свій виступ на з'їзді "Сильної України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути