Ексклюзиви
пʼятниця, 14 жовтня 2011 22:46

Кужель похвалила Тимошенко: "ні один мужик так не "пахав"

Кужель похвалила Тимошенко: "ні один мужик так не "пахав"

Кращого прем'єра, ніж Юлія Тимошенко, за двадцять років незалежності в Україні не було. Про це заявила заступник глави партії "Сильна Україна" Олександра Кужель в ефірі Шустер Live, повідомляє "Українська правда".

"Я хочу вам сказати, що я працювала з нею в 2005 році, ніхто не може запідозрити, що я з нею була в одній партії, що я в неї отримувала фінанси, що біля корита хтось стояв...", - зазначила вона.

"Я вам можу сказати відверто, і говорила це і Леоніду Даниловичу при зустрічі, кращого прем'єра за двадцять років незалежності Україна, з яким би я працювала, а я працювала з кожним, не було", - уточнила Кужель.

"Та ні один мужик так не "пахав". Вони жодного документа не читали. Вона працювала до 12 годин ночі", - вважає політик.

"Ось тут повинна стояти металургія та хімія на колінах, сказати: спасибі Юлія Володимирівна, що у нас не розморозилися печі, і Фірташ це може купувати і продавати. Спасибі Юлія Володимирівна, що ти дотувала і дала можливість вижити сільському господарству", - додала Кужель.

Нагадаємо, Печерський суд виніс вирок у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко - засудив її до 7 років ув'язнення. Таким чином, Тимошенко визнали винної за статтею 365 Кримінального кодексу, зокрема щодо перевищення нею повноважень під час переговорів з Росією щодо поставок газу у 2009 році. Суд задовольнив клопотання НАК "Нафтогазу" щодо компенсації екс-прем'єра збитків у розмірі 1,5 млрд гривень.

Зараз ви читаєте новину «Кужель похвалила Тимошенко: "ні один мужик так не "пахав"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути