пʼятниця, 14 жовтня 2011 11:53

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко продовжать мучити допитами у понеділок

Тимошенко продовжать мучити допитами у понеділок

Допит екс-прем'єра України Юлії Тимошенко у новій кримінальній справі буде продовжено в понеділок, повідомив начальник відділу зв'язків зі ЗМІ Генеральної прокуратури України Юрій Бойченко.

"У четвер слідчий почав допит Тимошенко, але він був перерваний і припинений з ініціативи адвоката Сергія Власенка", - сказав Бойченко в п'ятницю на брифінгу.

Як повідомлялося, стосовно Тимошенко порушено нову кримінальну справу за перекладання боргів корпорації "ЄЕСУ" на бюджет України. В СБУ підкреслюють, що підставою для порушення нової кримінальної справи проти екс-прем'єра України, лідера партії "Батьківщина" Тимошенко став лист Міноборони РФ Кабінету міністрів, в якому порушувалося питання погашення заборгованості ЄЕСУ в сумі $ 405,5 млн.

За інформацією СБУ, обвинувачення у цій справі Тимошенко було пред'явлено 12 жовтня.

Разом з тим, перший заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявив, що СБУ не висувала Тимошенко звинувачень у справі про борги "ЄЕСУ". "Ніякого обвинувачення не пред'явлено", - заявив він на прес-конференції в четвер.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко продовжать мучити допитами у понеділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути