Ексклюзиви
четвер, 21 грудня 2006 12:32

Курочкін перерахував 200 тисяч гривень на сухарі в"язням Лук"янівського СІЗО

 

Російський бізнесмен Максим Курочкін перерахував 200 тисяч гривень на рахунок Лук"янівського СІЗО. Про це Курочкін, який знаходиться саме в цьому СІЗО, повідомив у листі на ім"я міністра юстиції.

Курочкін стверджує, що за його задумом, ці гроші мають бути витрачені керівництвом СІЗО на поліпшення умов утримання ув"язнених.

- Зі спілкування з ув"язненими СІЗО я зробив висновок про необхідність надання допомоги фактично ще не засудженим громадянам України. По моїй вказівці на рахунок СІЗО N13 була перерахована сума в 200 000 грн, - зазначив він в листі.

Водночас Курочкін відзначає, що керівництво СІЗО заборонило надати допомогу шляхом забезпечення ув"язнених чаєм, сухарями, цукерками та іншим.

- Я сподіваюся, що ці кошти допоможуть поліпшити утримання ув"язнених. Крім того, я маю бажання допомогти безпосередньо ув"язненим у вигляді забезпечення на постійній основі самим необхідним (чаєм, сухарями, цукерками, сигаретами і т.д.), - зазначається в листі.

- Але зі спілкування з керівництвом СІЗО я зрозумів, що це заборонено якимись інструкціями. Знаючи Вас, як людину, якій небайдужа доля громадян, у т.ч. тих, що знаходяться під вартою, висловлюю сподівання у вишукуванні такого механізму, що дозволить полегшити долю ув"язнених. Дану допомогу я хотів би зробити на постійній основі, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Курочкін перерахував 200 тисяч гривень на сухарі в"язням Лук"янівського СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути