четвер, 20 вересня 2012 12:59

Купрівці принесли до СБУ пакети із "зброєю"

Купрівці принесли до СБУ пакети із "зброєю"
У одному з пакетів лежали "небезпечні" апельсини. Фото: izvestia.com.ua

Голова Коаліції учасників помаранчевої революції Сергій Мельниченко приніс до центрального управління СБУ 7 пакетів, які знайшов у парку Шевченка. На його думку в цих пакетах може бути вибухівка або інші небезпечні речі.

Так він намагається перевірити, як СБУ виконує постанову Кабміну від 12. 09. 2012 року "Про інформаційно роз'яснювальні заходи у сфері боротьби з тероризмом". Разом із купрівцями Олексанром Місюрою та Тетяною Ліходєєвою вони розгорнули плакати "Я екстреміст", "Вставайте і вражою злою кров'ю волю окропіте", "Мы пойдем другим путем".

"Навіть цитата з Шевченка може трактуватися як заклик до екстремізму. Ми хочемо показати, що авторитарний режими тимчасово виконуючого обов'язки президента Януковича разом з його "подільниками" вживають всіх заходів, щоб придушити будь-які форми свободи слова, свободи зібрань, тощо. Зараз закупили 17 тисяч відеокамер і збираються встановити в місцях масового скупчення людей. Закупили бронетехніку, підпорядкували внутрішні війська президенту. Намагаються прийняти закон, який обмежить право на мирні зібрання. За останні 2 роки всі досягнення демократії були згорнуті. Ми опиняємось в режимі, який буде ще гірший, ніж при Кучмі. І тенденція іде до того, що авторатиратизм у Росії і Білорусі здасться нам дитячими пустощами", - зауважив Мельниченко.

Мельниченко пояснив,чому він подумав, що у пакетах, які він знайшов може бути вибухівка.

"Я відкрив один пакет, у ньому були яйця, апельсини і "йолка". Всі ці речі раніше використовувались для нападу на нашого гаранта. Тому як свідомий громадянин я вирішив віднести їх до СБУ. В інші пакети не заглядав", - заявив він.

Зараз до управління СБУ приїхала оперативно слідча група і вибухотехнічна служба, і дослідили вміст пакетів. Сергій Мельниченко чекає результатів перевірки.

Зараз ви читаєте новину «Купрівці принесли до СБУ пакети із "зброєю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути