пʼятниця, 21 червня 2019 11:37

Кума Путіна легітимізував Порошенко - журналіст

Кума Путіна легітимізував Порошенко - журналіст
Легітимізація Медведчука відбувалася за сприяння попередньої влади, каже журналіст Роман Скрипін.

Кума Путіна Віктора Медведчука і його оточення легітимізував попередній президент Петро Порошенко.

Про це сказав журналіст Роман Скрипін в ефірі програми "Право на владу", коли мова зайшла про купівлю низки телеканалів, які пов'язані з Медведчуком.

"З нею (інформаційною безпекою країни. - Gazeta.ua) ніхто нічого не робив ніколи. Згадую 2002 рік, коли Медведчук керував Адміністрацією президента - князь темників і темряви. Тепер цей персонаж виринає. Питання до Служби безпеки України, чому він літав літаком (у Росію. - Gazeta.ua). Якщо ви хочете зупинити людину, це не долею журналістів робиться. А потім гасять пожежу керосином: "Що ж робити, Медведчук, Медведчук". СБУ його затримала? Є підстави? Його люди, між іншим, коли окуповували Крим, ходили з прапорами Російської Федерації та "Українського вибору", підтримували окупацію. Цього було замало? Мало взагалі заяв?

А Ірина Геращенко фотографується з Медведчуком - "класна" компанія.

Геращенко фотографується з Медведчуком - "класна" компанія

Пане Смешко, ваш керівник штабу Дмитро Гордон десятиліттями пропагував "русский мір", запрошуючи оцю всю сволоту і брав у них інтерв'ю. Його кумир Кобзон покійний, не царство йому небесне. Воно культивувалося тут роками.

Людину цю (соратника Медведчука Козака, на якого оформлені 3 канали "112. Україна", NewsOne і ZIK. - Gazeta.ua) легітимізував Порошенко, це все відбувалося за сприяння, журналісти, які ходили з каналу на канал", - заявив Скрипін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко не побачив у пов'язаному з кумом Путіна телеканалі загроз нацбезпеці

Через політ народного депутата Юрія Бойка та його соратника Віктора Медведчука до Москви відкрили кримінальну справу проти співробітників Державної прикордонної та Державної авіаційної служб.

3 квітня Кабінет міністрів ввів заборону на нерегулярні рейси між Україною та Росією.

8 лютого Генеральна прокуратура відкрила кримінальну справу проти Медведчука. Йому інкримінують посягання на територіальну цілісність і недоторканність України та державну зраду.

Зараз ви читаєте новину «Кума Путіна легітимізував Порошенко - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути