четвер, 29 квітня 2021 17:23

Кум російського агента, людина помічника Зеленського - ЗМІ про нового міністра енергетики

Кум російського агента, людина помічника Зеленського - ЗМІ про нового міністра енергетики
Галущенка призначили міністром у четвер. Фото: Сергій Ковальчук, rada.gov.ua

Новопризначений міністр енергетики Герман Галущенко є кумом і другом Андрія Деркача, російського шпигуна за версією США. Про це йдеться в статті "Віялові відключення совісті" на ZN.UA.

Галущенка називають людиною Шефіра (перший помічник президента Володимира Зеленського. - Gazeta.ua), у якої чудово виходило добивати Енергоатом.

Також - другом компаній-трейдерів олігархів Ріната Ахметова та Ігоря Коломойського, яким Галущенко, керуючи Енергоатомом, надавав нечувані знижки при купівлі електроенергії.

Завдяки Галущенку трейдери олігархів закріпилися на ринку продажів настільки міцно, що в певні моменти придбати електроенергію взагалі можна було тільки в них. Завдяки йому ж Енергоатом із прибуткової компанії став збитковою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помічника Зеленського таємно возять на Maybach у маєток Ахметова

Тільки якщо Андрія Коболєва за отриманий збиток Нафтогазу звільняють, принаймні так це аргументують, то Галущенко, докерувавши Енергоатом до збитків, іде на підвищення — у міністри енергетики.

Новий міністр виконуватиме побажання численних друзів першого помічника президента, йдеться в публікації.

Подарувавши Єрмаку посаду для Вітренка, Зеленський не міг не подарувати бодай щось Шефіру, сказано в статті.

29 квітня Верховна Рада призначила Галущенка міністром енергетики. За проголосували "Слуга народу", ОПЗЖ , "Батьківщина", групи "Партія "За майбутнє" і "Довіра" .

11 січня США запровадили індивідуальні обмеження, зокрема проти нардепа від "Слуги народу" Олександра Дубінського. Штати заявили про "частину пов'язаної з Росією мережі іноземного впливу, що стосується Андрія Деркача". Торік посольство США повідомляло, що нардеп Деркач є російським агентом.

Зараз ви читаєте новину «Кум російського агента, людина помічника Зеленського - ЗМІ про нового міністра енергетики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути