Ексклюзиви
четвер, 10 лютого 2011 13:23

Куликов: "Якщо буде гречка, то Черновецький стане нардепом"

Куликов: "Якщо буде гречка, то Черновецький стане нардепом"

"Нунсівець" Кирило Куликов каже, що драма мера Києва Леоніда Черновецького почалася з того дня, коли він прийшов до влади.

Про це він сказав Gazeta.ua, коментуючи заяву столичного голови про те, що Куликов став причиною його проблем.

"Драма його почалася з того дня, коли він прийшов обкрадати це місто. Я тут ні до чого. Він злодюга – ось головна драма його життя", - наголосив нардеп.

За словами політика, він не розуміє, чому мер Києва вчепився в його прізвище.

"Якби це робив не Куликов, робив би хтось інший. Тому дивно це чути... Наша тимчасова слідча комісія, яка займалася зловживаннями столичної влади, нічого нового не показала. Ми просто вивчали всю його діяльність. Ми в парламенті кілька разів розглядали це питання. І я просто сказав про порушення законодавства на суму більше 100 мільйонів. Я витратив три хвилини на виступ. Тезами сказав, що там вкрали, там вкрали. І це були не мої особисті слова. Це був висновок КРУ, Рахункової палати. Це були чіткі розмови з усіма співробітниками на тему, що відбувається в Києві. Це єдина слідча комісія, яка працювала системно і де всі мали єдину точку зору", - зазначив він.

Куликов додав, що ніколи не вважав Черновецького космонавтом.

"Він ніякий не космонавт. Це маска. Він дуже хитрий, цинічний чоловік. Я його ніколи не називав космонавтом. Це лише прикриття його. Не більше", - вважає нардеп.

"Нунсівець" також зауважив, що Черновецький може потрапити до наступного парламенту за однієї умови: "Якщо буде гречка, то буде й Черновецький. Тоді є ймовірність, що він залишиться в політиці".

Нагадаємо, мер Києва Леонід Черновецький заявив, що його "драма" почалася з заяви народного депутата від НУ-НС Кирила Куликова. Мовляв, Верховна Рада у повному складі проголосувала за голослівну заяву Куликова про фантастичні злочини в КМДА. Потім, за словами мера, йому зробили образ аморальної людини.

Слід також зазначити, що останнім часом гречка почала зникати з прилавків. В окремих магазинах її продавали по 25 грн/кг.

Зараз ви читаєте новину «Куликов: "Якщо буде гречка, то Черновецький стане нардепом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути