четвер, 10 лютого 2011 13:06

Томенко відправляє Черновецького на інвалідність

Томенко відправляє Черновецького на інвалідність

Мер Києва Леонід Черновецький має піти у відставку або оформити інвалідність.

Про це заявив віце-спікер Микола Томенко, повідомляє його прес-служба

"Враховуючи те, що за останній рік майже півроку Черновецький або лікувався, або відпочивав, то, згідно з трудовим законодавством, йому треба оформити інвалідність з усіма відповідними наслідками, оскільки він не здатний повною мірою виконувати свої обов'язки", - сказав заступник голови парламенту.

Томенко наголосив, що "умовних мерів не буває", тому Черновецький також може написати заяву, а влада повинна забезпечити проведення дострокових виборів у столиці.

Водночас, за словами віце-спікера, цілком очевидно, що Черновецькому вдалося "прошантажувати владу можливими достроковими виборами у столиці в разі його відставки, а тому в найближчий час слід очікувати меншої уваги правоохоронних органів до фактів розкрадання Києва "молодою командою".

За словами віце-спікера, Київ стає заручником спеціальних відносин влади і Черновецького.

"Команда президента Віктора Януковича змушена прикривати дії столичного мера, оскільки боїться дострокових виборів", - пояснив "бютівець".

9 лютого Черновецький назвав заяви Томенка "дрібною політичною капостю". Мер також наголосив, у той час, що він був відсутній, постійно виконував усі свої обов'язки "суворо по регламенту".

"Я підписував документи. Мені їх привозили чи я приїжджав, я контролював порядок денний на сесії й інші процеси, які входять в мою компетенцію", - заявляв міський голова.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Томенко відправляє Черновецького на інвалідність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути