понеділок, 03 березня 2008 17:57

Кульчинський вважає, що існує загроза розпаду коаліції з боку БЮТ

Депутат Верховної Ради, член фракції блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Микола Кульчинський стверджує, що існує загроза розпаду коаліції, причиною якого можуть бути дії Блоку Юлії Тимошенко.

Про це він повідомив на прес-конференції.

"Так, існує можливість розпаду коаліції, причиною якого можуть бути дії БЮТ. Тому ми попереджаємо, щоб цього не сталось", - сказав депутат.

Кульчинський зазначає, що існують розбіжності між НУНС і БЮТ із ряду питань, пов"язаних з голосуванням за закон про держзакупівлі, що, на думку депутата, показав зацікавленість бізнес-структур Комуністичної партії, БЮТ і Партії регіонів у збереженні монопольного права господарюючих суб"єктів на надання платних послуг у сфері держзакупівель.

Також депутат критикує БЮТ за непогодженість дій із газових домовленостей з рішеннями Президента.

Як повідомлялося, депутат Ради, заступник голови фракції блоку НУНС, лідер партії "Народний Рух України" Борис Тарасюк не бачить загроз розвалу коаліції у зв"язку з виходом з партії "Народний Союз - Наша Україна" 6 партійців.

12 лютого Рада прийняла в першому читанні законопроект N 1476-д "Про внесення змін до закону "Про закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти", проголосували 282 депутати при необхідних 226.

Фракція НУНС не підтримала цей законопроект.

Секретаріат Президента виступає за скасування прийнятого в першому читанні законопроекту про державні закупівлі.

Раніше Ющенко розкритикував Кабінет Міністрів за бездіяльність у реалізації його домовленостей з Президентом Росії Володимиром Путіним щодо поставок газу в Україну, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Кульчинський вважає, що існує загроза розпаду коаліції з боку БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути