понеділок, 19 лютого 2018 11:46

Куди ведуть кінці торгівлі з РФ - нардеп назвав прізвища

Куди ведуть кінці торгівлі з РФ - нардеп назвав прізвища
Влада не прислуховується до народу. Фото: narodna-pravda.ua

За чотири роки війни Верховна Рада не розірвала відносини та торгівлю з Росією через небажання президента Петра Порошенка.

Про це сказав нардеп від "Укропу" Віталій Купрій в ефірі одного з телеканалів.

"Нинішня влада зробила все, щоб у нас квітнув російський капітал. І правовим шляхом це питання досі не вирішене", - наголосив Купрій.

Він нагадав, що у парламенті є зареєстрований законопроект про заборону діяльності російських установ в Україні. Однак влада не хоче його ухвалення.

"Нема політичної волі розірвати відносини з агресором, президент України торгує з агресором і наживається на цьому. Звісно, деякі люди вважають це неправомірним і застосовують агресивні дії... Але влада не прислуховується і нічого не робить, щоб змінити ситуацію...

Якби у порядок денний сесії потрапило питання про розірвання договору про дружбу і співробітництво з Російською Федерацією, зал був би змушений проголосувати "за". Він не потрапляє у порядок денний. Хто винен? Той, хто формує - Андрій Парубій... І Петро Порошенко, який дав вказівку цього не робити, бо Путін - його партнер", - наголосив Купрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові підпалили Сбербанк

18 лютого активісти закидали камінням Російський центр науки і культури. Після цього розбили вікна і пошкодили вивіску російського Сбербанку.

Зараз ви читаєте новину «Куди ведуть кінці торгівлі з РФ - нардеп назвав прізвища». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути