четвер, 15 грудня 2011 11:41

Кучма після парламенту піде в президенти?

Кучма після парламенту піде в президенти?

Політолог Володимир Цибулько виключає можливість того, що екс-президента Леоніда Кучму посадять.

Так Gazeta.ua він прокоментував намір Генпрокуратури оскаржити рішення Печерського суду про закриття справи проти Кучми.

"Коли Генпрокуратура пробує грати на публічному полі, це є спробою зробити паралелі із справою Юлії Тимошенко. Але суспільство сприймає такі дії, як виставу", - зазначив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закриття кримінальної справи проти Кучми - оборудка за великі гроші?

За його словами, Кучма поводиться як державник. "Коли була розгорнута атака на нього, це було питання не фізичної особи, а держави. Він міг бути поганим чи хорошим президентом, але від атаки потерпала Україна. Якщо Кучма візьметься за доведення справи до логічного закінчення, не виключено, що виникне запит на його повернення на пост президента. Зараз ми можемо оцінити всі за і проти його дій на посаді. Виявляється, що він був найкращим із усіх діючих президентів", - наголосив Цибулько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справу проти Кучми можуть ще поновити - експерт

"Якщо у Кучми виникає бажання йти на парламентські вибори, то це свідчить про те, що в українській еліті є страх перед новими обличчями. Якби всі колишні президенти з'явилися у стінах парламенту у якості депутатів, це б не нашкодило. Можливо, це б підняло репутацію Верховної Ради", - додав політолог.

Зараз ви читаєте новину «Кучма після парламенту піде в президенти?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути