неділя, 28 березня 2021 22:55

Хто лідирує на довиборах у Раду: дані екзитполів

Хто лідирує на довиборах у Раду: дані екзитполів
28 березня у 2 округах у Донецькій та Івано-Франківській областях відбулися довибори до Верховної Ради. Фото з відкритих джерел

Кандидати Олександр Шевченко ("За майбутнє") і Руслан Кошулинський (ВО "Свобода") лідирують на довиборах у Верховну раду на окрузі №87 (Івано-Франківська область). Шевченко випереджає суперника менш ніж на 1%.

У Олександра Шевченка, за даними опитування до 18:00, 32,4% голосів, у Кошулинського - 31,6%. На 3-му місці кандидат від "Слуги народу" Василь Вірастюк - у нього 29,4%. Про це свідчать дані екзитполу групи "Рейтинг".

На виборах до Верховної ради на окрузі №50 у Донецькій області лідирує мер міста Добропілля Андрій Аксьонов, який балотувався від партії "Порядок". Він перемагає з великою перевагою. Про це повідомляють "Новини Донбасу" з посиланням на екзитпол, оголошений на місцевому телеканалі "Орбіта".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довибори у Раду: у ЦВК назвали явку

За даними екзитполу, у Аксьонова 65,5% голосів виборців, які прийшли на дільниці 28 березня. Найближчим його конкурентом є адвокат Валентин Рибін, який балотувався від "Партії Шарія". У нього 14,8% голосів. Кандидат від "Європейської солідарності" Юлія Кузьменко набрала 6,8% голосів.

28 березня у 2 округах у Донецькій та Івано-Франківській областях відбулися довибори до Верховної Ради. Результати голосування оголосять не пізніше 12 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Хто лідирує на довиборах у Раду: дані екзитполів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути