четвер, 30 травня 2013 10:13

"КС переніс вибори на 2015 рік!" - Ілля Сагайдак

"КС переніс вибори на 2015 рік!" - Ілля Сагайдак
Ілля Сагайдак

Представник київської "Батьківщини" Ілля Сагайдак назвав Конституційний суд – донецьким. Так він прокоментував можливе рішення КС стосовно перенесення виборів у Києві на 2015-рік.

Зокрема він заявив: "Такого безхарактерного нездару з Комсомольська ще треба було пошукати! Звичайно такими легко управляти. Після призначення, Попов монополізував владу в своїх руках рішенням про ліквідацію районних рад у м. Києві, що спричинило за собою втрату контролю і впливу на самоврядування з боку місцевих громад. Після провальної виборної компанії провладної партії до Верховної Ради 2012 р. по Києву, стало зрозуміло, що політичних перспектив на виборах мера Києва і Київради для Партії Регіонів немає. Результатом стало небажання влади проводити вибори в Києві в будь-якій формі, створення різних юридичних казусів включаючи дострокового складання повноважень екс-мера Черновецького", - зауважив Сагайдак.

Активіст підкреслив: "Опозиція не дала б прийняти рішення переносу виборів на 2015 рік у Верховній Раді, тому віддали це питання в "чорні руки" донецьких маріонеток – Конституційний Суд. Голова суду - Головін Анатолій Сергійович з м. Макіївка, Донецька область, його заступник - Баулін Юрій Васильович з Луганської області, судді Вдовиченко, Литвинов, Овчаренко, Тупицкий, Шаптала теж з Донецької області".

Крім того, він зазначив: "Очевидне рішення ми отримали. Люди вже не дивуються нічому і готові сприймати навіть той факт, що місцевий депутат буде працювати 7 років! Наступним кроком стане Президент, який референдумом буде продовжений у повноваженнях навічно і це теж буде очевидно. Занадто багато очевидних речей и дуже сумно, що кримінально-олігархічна система в Україні сприймається за правило. До яких пір інтелігентних свідомих киян з європейським менталітетом будуть гнути через коліно нахабні "кліщі" при владі, змушуючи терпіти встановлені поняття "паханів", ґвалтуючи свідомість людей, труїти віру в те, що існують справжні патріоти проплаченими сюжетами в ЗМІ, які хочуть припинити цей "кошмарний сон"? Це питання до нашої гідності та нашої громадянської свідомості, кияни", - завершив опозиціонер.

Зараз ви читаєте новину «"КС переніс вибори на 2015 рік!" - Ілля Сагайдак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути