Ексклюзиви
пʼятниця, 10 грудня 2010 09:48

Кров за невістку нардепа, яка розбила три автівки, здала інша людина

Кров за невістку нардепа, яка розбила три автівки, здала інша людина

Невістка депутата Марія Веліжанська, яка врізалася на автомобілі Porsche Cayenne в три припарковані машини в Сімферополі, отримала фальшиву довідку про свою кров.

Оперативники з'ясували, що аналізи за Веліжанську здавала інша людина. Жінка-водій таки була напідпитку. Проти медика, який видавав довідку - міліція порушила кримінальну справу.

Наразі слідчі з'ясовують, чи законно перебуває в Україні Porsche із німецькими номерами і чому ним кермувала невістка нардепа.

Співробітник прес-служби відмовився уточнити подробиці аварії.

Санкція статті Кримінального кодексу "службова фальсифікація" - штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження свободи строком до трьох років з позбавленням права займати певні посади (або займатися певною діяльністю) на строк до трьох років.

Нагадаємо, в Сімферополі невістка народного депутат від БЮТ Сергія Веліжанського Марія, керуючи автомобілем Porsche Cayenne, розбила три припарковані автомобілі.

Увечері 7 грудня, рухаючись заднім ходом, Porsche зачепив машини Москвич і Mercedes, після чого, за словами свідків, збільшивши швидкість, через 50 метрів врізався у ще один припаркований Mercedes, який від удару перекинувся.

Винуватиця ДТП зупинилася на тротуарі. Через пошкодження у її автомобілі заклинило колеса. Інакше, кажуть у ДАІ, невідомо, чим би ця екстремальна поїздка могла скінчитися.

Сам Сергій Костянтинович пізніше заявив, що не має наміру переривати свою роботу в Києві і мчатися до Криму, щоб "відмазувати" родичку.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Кров за невістку нардепа, яка розбила три автівки, здала інша людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути