субота, 06 серпня 2011 11:27

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Кремль попередив Януковича про "довгострокові наслідки" через арешт Тимошенко

Кремль попередив Януковича про "довгострокові наслідки" через арешт Тимошенко

Арешт Тимошенко може серйозно посварити Москву і Київ. У Кремлі попереджають Віктора Януковича про "довгострокові наслідки" у зв'язку з позбавленням волі Юлії Тимошенко.

Джерело в адміністрації президента Росії на умовах анонімності заявив газеті "Коммерсант", що арешт викличе міжнародний резонанс, і навряд чи буде мати позитивні наслідки для Януковича.

До речі, Янукович 11 серпня планує відвідати Сочі, де зараз знаходиться його російський колега.

Раніше повідомлялося, вчора Європейський Союз заявив про стурбованість станом верховенства права в Україні в зв'язку з арештом Тимошенко. Про це говориться в спільній заяві Верховного представника ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки, віце-президента Європейської комісії Кетрін Ештон і єврокомісара з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефана Фюле.

Крім того, президент Європейського парламенту Єжи Бузек висловив свою стурбованість через арешт екс-прем'єра і закликав Україну дотримуватися принципів і спільних цінностей, що визначають відносини Києва і Брюсселя.

Зараз ви читаєте новину «Кремль попередив Януковича про "довгострокові наслідки" через арешт Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути