середа, 14 травня 2014 12:28

Кремль хотів захопити Верховну Раду - нардеп

Кремль хотів захопити Верховну Раду - нардеп
Фото: kremlin.ru

Місяць тому Кремль планував захопити Верховну Раду України.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп-"ударівець" Сергій Каплін.

"Планували захоплення та диверсію - підпал та підриви. Було затримано групу диверсантів, які хотіли вчинити такі дії. За таких умов ми б не змогли прийняти необхідні рішення для забезпечення президентських виборів. Такий сценарій Росії був упереджений СБУ", - зауважив політик.

За його словами, ще одним сценарієм зриву президентських виборів є подальше розпалювання ворожнечі: "Ми бачили, як за одну добу була розгорнута диверсія. Така сама історія може бути у будь-якому місті країни. Може бути не така масова участь громадян. Але дуже ймовірні підпали будівель, теракти, підриви метро", - пояснив Каплін.

Він сумнівається, що президентські вибори спробують зірвати шляхом фізичного знищення одного з кандидатів зі Сходу України.

"Такий сценраій свого часу планували реалізувати в Росії. На президентських виборах вибрали кандидата, так ніби Березовський хотів зірвати обрання Путіна. Кандидата все ж таки знайшли в Києві. Однак в Україні такий сценарій неможливий", - додав "ударівець".

Зараз ви читаєте новину «Кремль хотів захопити Верховну Раду - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути