Ексклюзиви
неділя, 25 серпня 2019 04:22

Кравчук про п'ятого президента: Він хотів бути дуже багатим

Кравчук про п'ятого президента: Він хотів бути дуже багатим
Кравчук розповів про Порошенка. Фото: ТСН

Перший президент України Леонід Кравчук назвав дві вади п'ятого глави держави Петра Порошенка - бажання стати багатою людиною та кар'єризм.

"У нього дві вади великі, я думаю, вони і сьогодні діють. Це його всеохоплювальне бажання стати багатою людиною. Він тут не зупиниться ні перед чим. Він бізнесмен. Він творив не управління державою, а бізнес-імперію, якою управляли його соратники. Бізнес-команда. Це перша його вада, яка – ну, він як бізнесмен, він же грамотна людина, освіта в нього стаціонарна, це ж не те, що він здобував її десь там..., володіє логікою, мовою, але оця вада, яка не зупиняє його ні перед чим, - це багатство. І друге – це кар'єризм неймовірний. Просто неймовірний", - сказав Кравчук в інтерв'ю "112 Україна".

Він також додав, що Порошенко нечасто слухав порад інших.

"Ну, він нікого не хотів слухати. Нікого. Я звертався до нього нечасто, але двічі звертався з якимись пропозиціями і зрозумів, що краще не звертатись. Він слухає, навіть викликає до себе виконавця, але після цього і виконавець, і він знає, що нічого робитися не буде", - зазначив Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ключі від миру, нажаль, не в Києві": хто йшов маршем Захисників України

Порошенко проігнорував офіційні заходи до Дня Незалежності України на Майдані Незалежності в Києві. Пояснив, що, мовляв, брав участь в інших заходах.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук про п'ятого президента: Він хотів бути дуже багатим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути