Ексклюзиви
вівторок, 19 серпня 2008 12:56

Кравчук назвав методи Ющенка примітивними

Звинувачення секретаріату президента на адресу прем`єр-міністра Юлії Тимошенко у зраді національних інтересів є ознакою катастрофи української політичної еліти.

На цьому наголосив перший президент Леонід Кравчук у вівторок на прес-конференції у Києві.

"Я не розумію, чому сьогодні прем"єр-міністра роблять ворогом України. Більше того, це робиться старими методами, знову залучаючи для цього Медведчука, Суркіса, Клюєва. І Кучму туди приплели", - сказав Кравчук.

При цьому він наголосив, що за такі дії, які, "напевно, погоджені з главою держави", необхідно нести відповідальність. У зв"язку з цим Кравчук припустив, що це є одним із кроків боротьби за президентське крісло. При цьому він зауважив, що це є дуже примітивним способом пошуку шляхів до президентства.

"Я не вірю в такий примітив", - сказав Кравчук.

18 серпня заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський заявив, що Секретаріат Президента передасть до правоохоронних органів для детального вивчення матеріали щодо ознак державної зради і політичної корупції у діях Тимошенко.

Він повідомив, що, за наявною інформацією, політичне керівництво Російської Федерації з особливою увагою розглядає рішення щодо підтримки кандидатури Тимошенко на виборах Президента і на це вже зарезервовано близько 1 мільярда доларів США.

"Координація проекту "Вибори-2010" покладена на створений у Москві центр на чолі із Віктором Медведчуком. До центру також входять Сергій Клюєв, Григорій Суркіс та Олександр Задорожній. Гуманітарними проектами в Україні буде займатися Дмитро Табачник", йдеться у повідомленні, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук назвав методи Ющенка примітивними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути