середа, 12 грудня 2018 22:42

Кошулинський про воєнний стан: "Завдання не просто ухвалити указ, а наповнити змістом"

Кошулинський про воєнний стан: "Завдання не просто ухвалити указ, а наповнити змістом"
Більшість націоналістичних партій висунули Кошулинського кандидатом у президенти. Фото: УНІАН

Українська влада повинна наповнити змістом указ про введення воєнного стану в частині регіонів України.

На цьому в інтерв'ю Gazeta.ua наголосив Руслан Кошулинський, якого націоналісти висунули кандидатом у президенти.

"Базове завдання сьогодні не просто ухвалити цей указ, а наповнити змістом. Зокрема, повністю розірвати всі договори з Московією", - сказав Кошулинський.

Він наголосив на важливості закрити в'їзд для всіх росіян, а не лише чоловікам. Також необхідно заборонити російський бізнес в Україні.

"Із 24 обленерго 14 належить громадянину Росії Бабакову. У центрі Києва Ocean Plaza належить Ротенбергу - правій руці Путіна, який під санкціями світовими. Його фірми будували Керченський міст. А він вільно заробляє гроші в Україні. На ці гроші купується зброя, з якої убивають українських вояків... Якщо влада не наповнить змістом цей указ, тоді нічого не відбудеться у захисті", - зазначив Кошулинський.

Повний текст інтерв'ю з Русланом Кошулинським шукайте на Gazeta.ua.

25 листопада російські силовики під прапором РФ атакували 3 українські катери в Азовському морі та застосували зброю. 6 українських військових отримали поранення. Після атаки спецназ ФСБ захопив українські катери "Бердянськ", "Нікополь" та "Яни Капу" разом із особовим складом. Підконтрольний Кремлю суд у Сімферополі арештував усіх 24 моряків на 2 місяці. Їх перевезли до Москви. Українська влада назвала їх військовополоненими.

У зв'язку з цим Верховна Рада підтримала закон про запровадження воєнного стану в 10 областях України та її внутрішніх водах Азово-Керченської акваторії.

На час воєнного стану в Україні російським чоловікам віком 16-60 років обмежили в'їзд на території держави. В Україну уже не пустили понад 1000 громадян РФ.

Зараз ви читаєте новину «Кошулинський про воєнний стан: "Завдання не просто ухвалити указ, а наповнити змістом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути