вівторок, 29 жовтня 2019 19:48

Корупційний скандал: у "слуг народу" буде єдиний адвокат

Корупційний скандал: у "слуг народу" буде єдиний адвокат
"Слуга народу" найме адвоката для походів до слідчих.

"Слуга народу" найме адвоката для представлення інтересів своїх колег у правоохоронних органах у рамках кримінального провадження за фактом можливого отримання хабара у розмірі $30 тис. народними депутатами.

Про це заявив голова фракції "СН" Давид Арахамія журналістам у вівторок, пише "Інтерфакс-Україна"

"Ми беремо одного адвоката, і цей адвокат, на запрошення будь-якого правоохоронного органу, супроводжує будь-якого депутата від "Слуги народу" і вони йдуть, і повністю співпрацюють зі слідчими органами", - сказав "слуга народу".

Арахамія заявив, що майже на сто відсотків упевнений, що його колеги із фракції не здійснювали жодних корупційних злочинів. Однак додав, що слідство має бути незалежним, а правоохоронні органи самі розберуться із тим, що сталося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богдана пов'язали з приватною забудовою на 30 га рекреаційних земель МВС

24 жовтня голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія проходив поліграф і чесно відповів на всі запитання. Про це заявляв науковий співробітник Національної академії медичних наук України, поліграфолог, лікар-психофізіолог Віталій Опанасенко.

Напередодні Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила провадження, в якому перевірить, чи отримували 11 нардепів "Слуги народу" по $30 тис. за голосування проти законопроекту щодо ліквідації корупційних схем під час оцінки об'єктів нерухомості на засіданні фінансового комітету.

Зараз ви читаєте новину «Корупційний скандал: у "слуг народу" буде єдиний адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути