неділя, 25 грудня 2011 18:35

Королевська планує на виборах взяти 300 мандатів для опозиції

Королевська планує на виборах взяти 300 мандатів для опозиції

Опозиція не повинна сприйматися українським суспільством як "сіра маса" і може набрати на парламентських виборах 2012 року 300 голосів у Верховній Раді, вважає лідер Української соціал-демократичної партії (УСДП), народний депутат України Наталія Королевська.

"Ми повинні максимально зробити так, щоб люди сьогодні ділили політиків на "чорне і біле". А "сірому" там не було б місця. Оскільки діюча влада ставиться до людей, як до ворогів або як до рабів - то люди повинні розуміти, хто в політиці для них ворог, а хто - друг. Тому завдання опозиції - заслужити довіру людей", - підкреслила Королевська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська очолила УСПД, щоб посилити опозицію і звільнити Тимошенко

"Завдання опозиції на парламентських виборах 2012 року - перемогти. І взяти не тільки 226 голосів для створення більшості, а 300 - для того, щоб реально змінити ситуацію в країні. Я знаю, що 2012 рік для нас - рік жорсткої боротьби за свободу Юлії Тимошенко і за свободу всієї України", - зазначила нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська очолила Українську соціал-демократичну партію

На її думку, опозиція повинна продемонструвати свою єдність, показати людям, що здатна взяти сьогодні на себе відповідальність.

"У нас є єдиний план дій, єдина програма дій - "Справедлива Україна". І наше завдання - реалізувати її на виборах 2012 року", - заявила лідер УСДП.

Зараз ви читаєте новину «Королевська планує на виборах взяти 300 мандатів для опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути