понеділок, 25 червня 2012 15:23

Королевська після виборчої кампанії розкаже, хто її фінансує

Королевська після виборчої кампанії розкаже, хто її фінансує
Наталія Королевська обіцяє відкрити джерела фінансування і повернути кредит довіри людям. Фото: з facebook Наталії Королевської

Лідер партії "Україна – Вперед!", нардеп Наталія Королевська обіцяє оприлюднити джерела фінансування своєї політсили. Про це вона сказала в інтерв'ю журналістам у понеділок в Києві.

"Згідно закону, після виборчої кампанії ми надамо у повному обсязі всі звіти як по джерелам, так і по витратам, які були під час кампанії", - зазначила політик.

Королевська зізналася, що виступає категорично проти політичних монополій. "Тому що економічні монополії привели країну до зубожіння, в якому ми сьогодні живемо. Політичні монополії посилять і "законсервують" цю ситуацію. Нам потрібно їх ламати, приводити як в економіку, так і в політику реальну конкуренцію. Найсильніші мають перемагати і приходити до парламенту, аби будувати нову політику України", - наголосила нардеп.

Говорячи про те, чим відрізняється молоде покоління від тих, "хто останні 20 років не виходить із парламенту", вона зауважила: "Ті політичні партії, які кожного разу йдуть на вибори, роздають велику кількість красивих обіцянок, але приходячи до влади, абсолютно забувають про те, що вони пообіцяли і починають вибудовувати корупційну економіку та політику. А для нас це перші вибори. Ми розуміємо, що сьогодні взявши на себе реальні обов'язки і виконавши їх, це буде як кредит у банку, який повертають. Ми будуємо свою політичну кредитну історію. Для нас буде дуже важливо повернути виборцям кредит довіри і отримати ще більший".

Зараз ви читаєте новину «Королевська після виборчої кампанії розкаже, хто її фінансує ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути