пʼятниця, 23 вересня 2011 15:29

Королевська підрахувала, як влада заощадить 10 млрд. грн. на пенсіонерах

Королевська підрахувала, як влада заощадить 10 млрд. грн. на пенсіонерах

Пенсійний фонд у наступному році буде недофінансовано на 10 млрд. гривень, і ця економія буде досягнута за рахунок найбільш незахищених людей - пенсіонерів, заявляє народний депутат України (фракція "БЮТ - Батьківщина") Наталія Королевська.

Вона зазначила, що бюджет, внесений до Верховної Ради, не містить відповіді на головне питання: як будуть підвищуватися соціальні стандарти?.

"Під час прийняття пенсійної реформи уряд обіцяв скоротити дотації Пенсійного фонду у наступному році на 2,5 млрд гривень. У внесеному до парламенту проекті бюджету на 2012 закладено скорочення дотації на 10 млрд. гривень. Це означає, що на 10 млрд. гривень буде недофінансовано Пенсійний фонд , і ця економія буде досягнута за рахунок найбільш незахищених людей - пенсіонерів", - зазначила Королевська.

"Враховуючи, що пенсії, а також зарплати бюджетникам і соціальні допомоги в 2012 році будуть проіндексовані не більше ніж на 4%, всі малозабезпечені стануть біднішими мінімум на 15%. Цинізм влади просто шокує", - заявила нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Королевська підрахувала, як влада заощадить 10 млрд. грн. на пенсіонерах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути