вівторок, 31 липня 2012 03:44

Королевська переконала Шевченка реалізувати мрію проросійськи налаштованих українців

Королевська переконала Шевченка реалізувати мрію проросійськи налаштованих українців
Фото: dynamo.kiev.ua

Знамениті гравці італійського футбольного клубу "Мілан" вирішили піти в політику, пише Нікола Ломбардоцці в газеті La Repubblica.

"Ймовірно, в роздягальнях футбольної команди" Мілан "живе дивний дух - той, що штовхає знаменитих футболістів в обійми політики", - пише видання.

Українець Андрій Шевченко, один з найулюбленіших атакуючих гравців чорно-червоних, оголосив про раптові зміни в його житті: "Я йду з футболу і буду брати участь у виборах. Мені хочеться зробити щось конкретне для моєї країни". Приблизно в тому ж тоні були витримані заяви його друга і колишнього товариша по команді Кахи Каладзе, який несподівано повернувся в Грузію "заради мрії про демократію". "Популярні, з добрими намірами і абсолютною економічною незалежністю, ці двоє повторюють досвід ще одного славного гравця" Мілана "- центрального нападаючого Джорджа Веа: цей трохи наївний екстраверт зазнав поразки лише в другому турі президентських виборів в рідній Ліберії", - пише автор статті .

"Шевченко приєднається до партії перспективного адвоката Наталії Королевської, - йдеться далі. - Багата колишня підприємниця, 36 років, з магнетичним поглядом і грацією моделі, вона заснувала партію" Україна - Вперед! "І має намір отримати достатню кількість парламентських місць в результаті намічених на осінь виборів. Учениця і подруга екс-прем'єра Юлії Тимошенко, Королевська була виключена з партії "Батьківщина" через підозри у надмірному русофільстві. Захоплюючись Путіним, Королевська переконала Шевченка реалізувати мрію проросійськи налаштованих українців, які відчувають обурення з приводу зловживань нинішнього президента Януковича і тривогу в зв'язку з европеїзмом і зв'язками із Заходом групи Тимошенко ".

"Росія, як здається, стала ланкою в політичному союзі між двома товаришами по команді: обидва вони дружать з олігархом Романом Абрамовичем, господарем Chelsea і відданим прихильником Кремля. Каладзе, кандидат на вступ до партії" Грузинська мрія ", безпосередньо виступав проти чинного президента Михайла Саакашвілі, заклятого ворога Москви: футболіст неодноразово називав його "диктатором" і "ворогом народу", - пише автор статті.

Зараз ви читаєте новину «Королевська переконала Шевченка реалізувати мрію проросійськи налаштованих українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути