понеділок, 24 грудня 2012 16:11

Королевська непередбачуваний політик, проте це не завадить їй бути професійним міністром

Королевська непередбачуваний політик, проте це не завадить їй бути професійним міністром
Фото: politdengi.com.ua

Новопризначений міністр соціальної політики Наталія Королевська буде ефективним та професійним міністром, оскільки в неї чимало напрацювань в сфері соціальної політики.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Кость Бондаренко.

"Я думаю, що вона буде ефективним та професійним міністром, оскільки в неї чимало напрацювань в сфері соціальної політики. Вона свого часу була серйозним опонентом Сергію Тігіпку, коли той був міністром соціальної політики. Вона його критикувала неодноразово", - розповів експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий уряд формувався лише в інтересах тих чи інших кланів - Ляшко

Окрім того, за його словами, "Королевська пропонувала свої альтернативні програми". "Коли вона очолила партію "Україна-Вперед!", тоді вона також виступила із доволі серйозною соціальною програмою, тому їй є на чому базувати свою соціальну політику", - зауважив Бондаренко.

"Навіть будучи в середовищі Юлії Тимошенко, вона там також відповідала за соціальну політику. Вона є прихильником ряду реформ, які стосуються зокрема взаємодії між урядом і малим та середнім бізнесом, тобто чимало напрацювань є в неї, які вона тепер може втілювати на практиці", - підкреслив політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віце-прем'єри будуть автономними в прийнятті рішень, як і їх попередники - експерт

Говорячи про її ініціативи в майбутньому, він сказав, що треба дивитися, що "для неї буде першочерговим, тому що вона реально непередбачуваний політик".

Нагадаємо, сьогодні було призначено ряд міністрів. Зокрема, міністром соціальної політики призначено Наталію Королевську, хоча під час передвиборчої гонки вона заявляла про необхідність імпічмента Януковичу.

Зараз ви читаєте новину «Королевська непередбачуваний політик, проте це не завадить їй бути професійним міністром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути