Ексклюзиви
неділя, 24 червня 2012 09:23

"Королевська, мабуть, повторила помилку Яценюка під час президентської кампанії"

"Королевська, мабуть, повторила помилку Яценюка під час президентської кампанії"
Система працює не на те, щоб когось вибити з політики, а на те, щоб там ніхто позасистемний не з'явився, - наголошує Сибірякова Фото: Gazeta.ua

У Віталія Кличка та Наталі Королевської потенціал більший, аніж у КОДу та Партії регіонів. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловила політтехнолог Олена Сибірякова.

"Але Королевська, мабуть, повторила помилку Яценюка під час президентської кампанії – занадто рано стартувала. Тоді Яценюка за два місяці до виборів обійшов Сергій Тігіпко, який просто вчасно розпочав свою кампанію. Утримувати пафос "нової сили" за умов популізму дуже важко. Це можуть робити політики, які підтверджують свої слова діями", - зауважила вона.

"Система працює не на те, щоб когось вибити з політики, а на те, щоб там ніхто позасистемний не з'явився. Поява чужорідного тіла – загроза для всієї схеми електоральної "дулі в кишені" та апендикса. Якщо ситуація перевернеться з ніг на голову, то від цього втратять усі теперішні політики", - наголосила Сибірякова.

Між тим політтехнолог підкреслила, що шансів подолати прохідний бар'єр у "Свободи" Олега Тягнибока майже нема.

"Свобода" тримається на скандалах, а це потребує від них і надалі вдаватися до подібних речей. Тягнибоківці скоріше лякають українців, ніж приваблюють. Їм треба щось згенерувати, але – що? Вони, мабуть, і самі не знають, тому продовжують повторювати традиційні для них мантри "недоукраїнської України", - зауважила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Кличко ніколи не мріяв бути політиком

Повне інтерв'ю Олени Сибірякової читайте у журналі "Країна" № 24 (127) за 21 червня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Королевська, мабуть, повторила помилку Яценюка під час президентської кампанії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути