субота, 20 липня 2013 18:13

Корчинський: "Не існує українців, які вірили би в справедливість судів"

Корчинський: "Не існує українців, які вірили би в справедливість судів"
Дмитро Корчинський Фото: tsn.ua

Громадський активіст, лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський переконаний, що те, що багато українців вважають самосуд єдиним способом досягнення справедливості – може призвести до відродження України. Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Самосуд - це єдиний спосіб досягнення справедливості, бо не існує українців, які вірили би в справедливість судів. Це означає, що в справах справедливості українці, якщо наважуються, то беруть в свої руки", - наголосив він.

Окрім того, за його словами, це "може призвести до відродження України".

"Бо нормальний стан існування української нації – гайдамаччина. Вона має бути перманентною. Ми прожили майже ціле 18 століття щасливе, і тому Україна має по-трохи до того повернутися. Це буде мати іншу форму, але щось подібне буде", - підкреслив Корчинський.

Нагадаємо, згідно з даними соціологічного дослідження, 19% населення України вважають, що самосуд – єдиний спосіб реалізації справедливості. Такі дані опитування оприлюднила Ірина Бекешкіна, директор Фонду "Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва".

Зараз ви читаєте новину «Корчинський: "Не існує українців, які вірили би в справедливість судів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

140

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути