Ексклюзиви
пʼятниця, 19 лютого 2010 15:37

Комуністи просять привести в наручниках херсонського губернатора

Комуністи просять привести в наручниках херсонського губернатора
Народний депутат від КПУ Катерина Самойлик звернулася в правоохоронні органи з проханням знайти голову Херсонської облдержадміністрації Бориса Силенкова. Про це вона заявила сьогодні під час виступів у Верховній Раді.

Вона відзначила, що на сьогодні в Херсонській області немає керівника, який повинен вирішувати невідкладні питання. За словами Самойлик, низку населених пунктів в декількох районах Херсонської області затоплено, і люди з цих сіл звертаються в обласну держадміністрацію з листами, а "голови немає, він сховався від такої ганьби, яку переніс". За її словами, голова Херсонської облдержадміністрації зник ще після першого туру виборів Президента України.

Самойлик відзначила, що зараз в Херсонській області нікому звернутися в Кабінет міністрів України і попросити про виділення коштів на ліквідацію наслідків підтоплення.

Звертаючись до правоохоронних органів, Самойлик відзначила: "Допоможіть знайти, приведіть в наручниках голову Херсонської обласної державної адміністрації та змусьте його виконувати свої обов"язки", передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи просять привести в наручниках херсонського губернатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути