пʼятниця, 19 лютого 2010 11:59

Кириленко натякнув, що Ляпіну не так зрозуміли

Кириленко натякнув, що Ляпіну не так зрозуміли

Лідер групи "За Україну!" В"ячеслав Кириленко заявляє, що теза його колеги Ксенії Ляпіної щодо входження групи в коаліцію за умови прем"єра Ющенка вирвана з контексту.

Про це він заявив журналістам у Верховній раді в п"ятницю.

"Заява нашої колеги вирвана із контексту, і подана таким чином, щоб видати бажане за дійсне", - зазначив він.

"Я можу ще раз повторити, що ми не входимо до коаліції з БЮТ, не будемо входити до коаліції з Парією регіонів і в зв"язку з цим ми не розглядаємо жодних прізвищ, бо який сенс говорили про якісь прізвища чи посади, коли є принципова позиція неучасті в коаліції", - зазначив Кириленко.

Разом із тим Кириленко повідомив, що на засіданні НУНС представники групи висловилися проти збору підписів на підтвердження існування коаліції

"Вимога збору підписів - це провокація. Закон зворотної сили не має. І якщо наприклад, коаліційний спікер хотів би сам розвалити коаліцію, то нехай прямо сам про це і скаже", - наголосив Кириленко.

"Ми не зобов"язані підписувати в 25-й раз те, що ми сповідуємо певні принципи", - додав він.

На думку Кириленка, діюча коаліція існує, і для продовження її існування прем"єру і лідерам цієї коаліції просто необхідно працювати.

"Ми пропонуємо правлячій коаліції, прем"єру і уряду продовжити роботу, бажано, щоб ця робота була пов"язана із внесенням бюджету і реформаторських законопроектів", - зазначив він.

Раніше прес-служба програми "Точка зору" на Першому національному телеканалі з посиланням на Ксенію Ляпіну повідомила, що депутатська група "За Україну" (блок НУ-НС) готова до коаліції з БЮТ, якщо прем"єр-міністром буде призначений Віктор Ющенко.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Кириленко натякнув, що Ляпіну не так зрозуміли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути