вівторок, 30 березня 2010 15:42

Комуністи не зможуть керувати на Західній Україні - Чижмарь

Комуністи не зможуть керувати на Західній Україні - Чижмарь

Губернатор Тернопільської області Юрій Чижмарь не вірить в чутки, що нібито Львівську і Тернопільську область очолять губернатори-комуністи.

Про це він сказав сьогодні під час прес-конференції.

"Ці чутки поширюються, тому що ситуація зараз невизначена. Розповідають, мовляв ці дві області по квоті віддані комуністам, і зараз вони вирішують кого сюди призначити. Але я в це не вірю. Думаю і президент і його команда розуміють, що комуністи в цьому регіоні просто не зможуть керувати. Вони не витримають морально", - вважає Чижмарь.

Чижмарь заявив, що готовий бути губернатором Тернопільщини, якщо його призначить Янукович. Чинному керівнику області відомо, що його кандидатуру на цю посаду розглядають.

Раніше готовність очолити Тернопільщину після перемоги на президентських виборах Януковича висловлював головний "регіонал" області Орест Муц. Зараз він готується прийняти присягу як депутат Верховної Ради. За його словами, команда "регіоналів" в області готова працювати з тим губернатором, якого визначить президент, зокрема з чинним головою ОДА.

"Якщо гарант вкаже на Чижмаря - будемо працювати з ним, одночасно допомагати і контролювати, щоб не відходив від визначеного шляху", - зазначив Муц.

Юрій Чижмарь керує Тернопільщиною з жовтня 2007 року. На той час він був членом партії "Пора". На дочасних виборах до обласної ради Тернополя 15 березня 2009 року губернатор очолив виборчий список партії "Єдиний центр". З "Пори" Чижмарь вийшов, однак членом ЄЦ не став - вважається позапартійним.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Комуністи не зможуть керувати на Західній Україні - Чижмарь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути