вівторок, 21 серпня 2012 13:31

Компартія не вірить у чесність виборів і готує паралельний підрахунок голосів

Компартія не вірить у чесність виборів і готує паралельний підрахунок голосів
За словами Алексєєва, Компартія створила потужну юридичну службу на період виборчої кампанії. Фото: sannews.com.ua

У Комуністичній партії України не вірять, що парламентські вибори будуть чесними і прозорими, і готуються відстоювати свої результати.

"Заяви про те, що вибори будуть чесними і прозорими, на жаль, за нашими прогнозами, не відповідають дійсності", - заявив другий секретар ЦК КПУ, керівник центрального виборчого штабу Компартії, народний депутат Ігор Алексєєв на прес-конференції у вівторок.

За його словами, ведеться боротьба при формуванні окружних і дільничних виборчих комісій, зокрема висуваються "люди, контрольовані певними партіями".

"При реєстрації кандидатів у народні депутати по мажоритарних округах спостерігається тенденція висунення однофамільців у багатьох округах сьогодні для того, щоб дезорієнтувати наших виборців", - розповів Алексєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компартія хоче змінити державну символіку України

Разом із тим він повідомив, що комуністи готуються "захищати" свої результати на парламентських виборах.

"Ми вже працюємо над реалізацією системи паралельного підрахунку, тому що, на жаль, не до кінця довіряємо тим підрахункам, які здійснюватимуться. І це доводять останні виборчі кампанії, які проводилися в Україні двадцять років із гаком", - сказав народний депутат.

За його словами, Компартія створила потужну юридичну службу на період виборчої кампанії для надання допомоги своїм членам окружних і дільничних виборчих комісій.

Крім того, Алексєєв нагадав, що є округи-"чемпіони", зокрема в Києві, де на одному окрузі висувається до 40 кандидатів у нардепи.

Зараз ви читаєте новину «Компартія не вірить у чесність виборів і готує паралельний підрахунок голосів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути