понеділок, 28 листопада 2011 18:03

Коморовський побачив "великий прогрес" України в євроінтеграції

Коморовський побачив "великий прогрес" України в євроінтеграції

Президента Польщі Броніслава Коморовського чекають з державним візитом в Україні в 2012 році.

"Ми налаштовані і далі дотримуватися такої динамікі двосторонніх відносин. Сподіваємося, що наступного року будемо вітати пана президента Коморовського в Україні з державним візитом" - сказав президент України Віктор Янукович на спільній з президентом Польщі прес-конференції в понеділок у Києві.

Зокрема, Янукович висловив вдячність Польщі за "незмінну підтримку" в євроінтеграційних прагненнях України. Голова української держави назвав "природними" такі активні двосторонні контакти.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Янукович чухав носа біля Коморовського і підозріло дивився на вінки

Він також повідомив, що в Україні будуть вітати представницьку польську делегацію на урочистій церемонії жеребкування у рамках заходів з підготовки до Євро-2012

Крім того, Янукович повідомив, що в ході двосторонніх переговорів у понеділок президенти обговорили "питання Тимошенко", а також питання завершення переговорного процесу з підготовки до Угоди про асоціацію та проведення саміту Україна - ЄС 19 грудня в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коморовський переконаний, що справа Тимошенко заважає євроінтеграції України

"Перш за все ті питання, які залишаються відкритими і вимагають політичних рішень", - пояснив голова української держави.

У свою чергу, президент Польщі бачить "величезний прогрес" в Україні на шляху євроінтеграції. "Польща бачить величезний прогрес, який є наслідком зусиль того, що Україна прагне бути частиною процесу європейської інтеграції" - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коморовський у Європарламенті нагадав про серйозну розмову з Януковичем

За словами польського президента, це також є результатом завдяки діяльності як українського суспільства, так і окремих українських політиків і команд.

Зараз ви читаєте новину «Коморовський побачив "великий прогрес" України в євроінтеграції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути