понеділок, 22 серпня 2011 13:23

Комітет опору диктатурі може "вистрілити" за умови кризи - Корчинський

Комітет опору диктатурі може "вистрілити" за умови кризи - Корчинський

Наразі Комітет опору диктатурі не є потужним об'єднанням у боротьбі проти чинної влади. Але в разі виникнення в Україні суспільно-політичної кризи Комітет може встигнути відіграти важливу роль.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський.

"Зараз не виглядає, що Комітет опору диктатурі може виступити ефективним інструментом боротьби опозиції проти влади. Але у будь-якому випадку потрібна політична альтернатива, яка може претендувати на роль революційного органу влади, якщо раптом станеться якась криза", - зауважив Корчинський.

"Можливо, якщо цей Комітет дотягне до подібної кризи, то він зможе відіграти таку роль", - припустив політик.

Крім того, говорячи про те, які ще політичні сили, окрім партії "Сильна Україна", можуть приєднатись до Партії регіонів, він сказав, що "регіонали" можуть поглинути Володимира Литвина з його Народною партією.

"Щоправда, не зовсім буде зрозуміло, навіщо їм це потрібно. Зрозуміло, навіщо треба поглинати Тігіпка. Це раціональний крок з їхнього боку. Але навіщо поглинати Литвина? "Регіонали" можуть проявити таким чином свою вдячність, або він зможе їх переконати, що таке об'єднання є доцільним", - підкреслив Корчинський.

Як повідомлялося, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив, що Комітет опору диктатурі, створений опозиційними партіями і громадськими організаціями, подав спільну заявку на проведення масових акцій в День Незалежності, 24 серпня.

Лідер Народної партії, голова Верховної Ради Володимир Литвин заявив, що його політсила може розглянути питання про об'єднання з Партією регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Комітет опору диктатурі може "вистрілити" за умови кризи - Корчинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути