середа, 07 листопада 2012 16:06

Колонія стояла на вухах, коли побачила в якому стані перебуває Луценко — дружина

Колонія стояла на вухах, коли побачила в якому стані перебуває Луценко — дружина
Дружина Луценка побажала тюремникам такого ж здоров'я як у її чоловіка. Фото: obozrevatel.com

Стан здоров'я екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка значно погіршився. Про це заявила його дружина Ірина Луценко, яка відвідала вчора його у Менській ВК.

Йому прописали ліжковий режим, два дні він знаходиться виключно на знеболювальних препаратах та відмовляється від їжі", - наголосила вона.

"Юрі було важко дійти до кімнати побачень. Все його тіло вкрите червоними плямами, його турбують постійні запаморочення та нудота", - зазначила Ірина Луценко, повідомили в прес-службі "Народної самооборони". Також вона додала: "Все це – наслідок нелікування тих хвороб, які підтвердили усі медичні комісії від МОЗ. Адже окрім термінового стаціонарного лікування Луценко потребує і дотримання сурової дієти – теплої білкової їжі, яка б сприяла хоча б підтримці організму при наявних хворобах цирозу печінки, портальної гіпертензії та інших. Але на моє прохання дотримуватися Луценку дієти керівництво колонії відмовило мені".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість перевиборів треба звільнити весь склад ЦВК

В свою чергу, в коментарі Gazeta.ua вона повідомила, що вже ознайомлена з відповіддю Державної пенітенціарної служби щодо того, що стан колишнього міністра задовільний і він може перебувати в колонії.

"Але чомусь знову через три дні має приїхати група лікарів, і має знову його обстежувати. Це є фарс, а не лікування Луценка, він є дуже хворим. Колонія стояла на вухах, коли побачила в якому стані перебуває Луценко. Він дві доби не міг стати, він на знеболювальних. Якщо вони вважають, що після підтвердження хвороб і букетів, що знеболювальні і кріон — це і є лікування гепатиту, портальної гіпертензії і початкової стадії цирозу печінки, то я бажаю здоров'я всім керівникам пенітенціарної служби, я бажаю, щоб у них хвороби були аналогічні, як в мого чоловіка, і щоб їх також лікували лише знеболювальними і розмовами про те, що людина жива", - повідомила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фесенко: Вибори в Україні визнають частково, із багатьма критичними зауваженнями

Також вона додала, що на "кожну їхню брехню, буду їм бажати здоров'я, як в Луценка, і такого лікування, яке вони проводять. Бог добрий і він мене почує".

"Нас ніхто не слухає, нашим лікарям не дають можливості висказувати їхню особисту думку. Луценко — дуже погано. Це просто фізичне знищнення людини", - резюмувала Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Луценко попросила "беркутівців" схаменутися, бо їх проклянуть матері

Нагадаємо, сьогодні Державна пенітенціарна служба України повідомила, що стан здоров'я Луценка — задовільний. "Згідно з висновками лікарів медико-санітарної частини виправної колонії стан здоров'я Ю.Луценка задовільний і не викликає занепокоєння у лікарів. Захворювань, які б передбачали стаціонарне лікування, Ю.Луценко на сьогодні не має", - зазначили в прес-службі відомства.

Зараз ви читаєте новину «Колонія стояла на вухах, коли побачила в якому стані перебуває Луценко — дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути