Ексклюзиви
вівторок, 07 травня 2019 23:10

Коломойський розповів, як на нього дувся багатий нардеп

Коломойський розповів, як на нього дувся багатий нардеп
Віталій Хомутиннік займає 16 місце в "ТОП-100 найбагатших українців". Фото: УНІАН

Співголова депутатської групи "Відродження" Віталій Хомутиннік півроку ображався на бізнесмена Ігоря Коломойського через матеріал, який транслював телеканал "1+1".

Про це Коломойський розповів у другій частині інтерв'ю Bihus.Info.

Він переконував журналістів, що його телеканал "1+1" не обирає, про кого робити матеріали. На питання, чому небуло сюжетів про його партнера Хомутинніка, відповів, що "100 разів були".

"Буває, що нічого показувати. Але 100-відсотково були [матеріали]. Я не знаю, що було, але він на мене дувся. Ми з ним півроку взагалі не розмовляли - десь між 2015 і 2016 роками. Через те, що показали, що він кришував чи то Насірова, чи то Білоуса", - сказав Коломойський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Статок Хомутинніка оцінили в $390 млн

Віталій Хомутиннік - найбагатший народний депутат із доходом майже 294 млн грн станом на 2014 рік. У 2017 році він опинився на четвертій сходинці. У Верховній Раді з 2002 року. Уперше у парламент пройшов по округу в Донецькій області, потім ще три рази в списках Партії регіонів. Має спільне підприємство з Ігорем Коломойським з видобутку газу.

Хомутиннік був одним з депутатів, які голосував за "диктаторські закони" у січні 2014 року та за цензуру в інтернеті у липні 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський розповів, як на нього дувся багатий нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути