Ексклюзиви
понеділок, 29 жовтня 2018 11:52

Статок Хомутинніка оцінили в $390 млн

Статок Хомутинніка оцінили в $390 млн
За версією журналу "Новое время" нардеп Віталій Хомутиннік займає 16 сходинку в рейтингу "ТОП-100 найбагатших українців". Фото: РБК-Україна

Нардеп Віталій Хомутиннік посів 16 місце в "ТОП-100 найбагатших українців". Про це повідомляє "Олігарх" з посиланням на журнал "Новое время", який опублікував свою версію щорічного рейтингу.

Експерти оцінюють статки власника "Каскад-Інвест" в 390 мільйонів доларів США. І відзначають позитивну динаміку його змін: в порівнянні з 2017 роком вони збільшилися на 45%.

У порівнянні з минулим роком Віталій Хомутиннік зробив крок вперед в самій "турнірній таблиці" олігархів. Зараз він займає 16 місце, а в минулому році був 17-м (статок нардепа експерти "НВ" тоді оцінювали в 268 мільйонів доларів).

Раніше підйом Хомутинніка був зафіксований і в іншому ТОПі найбагатших людей України - від журналу "Фокус". У квітні видання констатувало, що Віталій Хомутиннік за рік піднявся в рейтингу з 27 на 22 місце. При цьому статки Віталія Хомутинніка експерти цієї версії "ТОПу олігархів" оцінювали навесні в $291 млн.

Зараз ви читаєте новину «Статок Хомутинніка оцінили в $390 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути