Ексклюзиви
середа, 07 листопада 2007 08:25

Колишня прес-секретарка Ющенка звільнилася з роботи

Колишня прес-секретарка Ющенка звільнилася з роботи
Президент інформаційного агентства УНІАН Ірина Геращенко пішла з посади в зв"язку з обранням народним депутатом за списком блоку "Наша Україна - Народна самооборона".

Про це повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Геращенко подякувала колективу агентства за співробітництво і відзначила, що цей рік був "надзвичайно успішним для агентства, що посилило свої позиції в українському медіа-просторі, розширило коло своїх передплатників і запропонувало кілька нових успішних проектів".

"Щомісяця розширюється коло наших партнерів. УНІАН сьогодні є найцитованішим українським агентством, і ми надзвичайно цінуємо довіру й увагу наших передплатників, колег і партнерів", – заявила вона.

Геращенко додала, що для неї "було великою радістю і честю – очолювати колектив, славний своїми традиціями, професіоналізмом, сильними особистостями, відданістю нормам свободи слова і патріотизмом до України, якостями, що сьогодні так необхідні українській журналістиці".

"Рівно рік тому я повернулася в журналістський цех, і цей рік був важливим у моєму професійному житті, за що я дякую рідному агентству", – сказала Геращенко.

Також Геращенко завірила колег, що у новій якості політика буде підтримувати всі законопроекти, що стосуватимуться розвитку інформаційної сфери, створення суспільного телебачення і цифрового мовлення.

Також, за запевняннями екс-президента, вона буде підтримувати законопроекти з розвитку мультимедійних проектів, захисту вітчизняного медіа-простору, підтримки Інтернет і захисту свободи слова в Україні.

Як відомо, до очолювання УНІАН у якості президента Геращенко була прес-секретарем глави держави Віктора Ющенка.

Зараз ви читаєте новину «Колишня прес-секретарка Ющенка звільнилася з роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути