четвер, 10 січня 2013 16:42

Коли Чечетов виступає, то з нього навіть однопартійці сміються - нардеп

Коли Чечетов виступає, то з нього навіть однопартійці сміються - нардеп
Фото: obozrevatel.com

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Андрій Павловський переконаний, що опозиція не є ручною. Все залежить від ситуації. Також він вважає, що не варто сприймати серйозно слова депутата від Партії регіонів Михайла Чечетова, який назвав українську опозицію ручною, оскільки навіть однопартійці його висміюють.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Раніше Чечетов був людиною солідною, головою Держмайна, а останнім часом він грає роль парламентського клоуна. Більшість депутатів, в тому числі і з Партії регіонів, ніхто його словами серйозно не сприймає. Він чи "стібається", чи говорить відверту брехню. Коли Чечетов виступає — стоїть регіт, а всі кричать, аби продовжили йому час, щоб ще говорив. "Пускай Чечетов говорит без бумажки, чтобы дурость его и дальше была видна". Люди дзвонять із матюками, і просять, аби Чечетова не пускали, і не позорили Верховну Раду", - розповів народний депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не знаю, чи опозиція ручна, але те, що вона ялова, беззуба та недієва — це точно" - Ляшко

Відповідаючи на питання, чи вважає народний депутат опозиційні сили України сильними та незалежними, Павловський зауважив: "Це залежить від опозиції. Бувають різні ситуації. В якихось ситуаціях опозиція може щось і прораховує, десь обманює влада. З нею взагалі не можна мати справи, тобто життя щоразу показує, чи опозиція сильна, чи слабка".

Окрім того, на думку Павловського, "зараз опозиція більш сильна, аніж вона була в попередньому, в сьомому скликанні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція у нас ручна, ми тільки за мотузочки смикаємо - Чечетов

Нагадаємо, сьогодні народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов сказав, що Об'єднана опозиція в парламенті діє виключно з дозволу Партії регіонів, і назвав її ручною. "Вона (опозиція - ред.) у нас ручна ... Ми тільки за мотузочки смикаємо ... Ми знаємо в залі, хто чим дихає", - сказав Чечетов. При цьому, коментуючи блокування опозицією трибуни Верховної Ради, він зазначив, що регіонали дозволила опозиції це зробити.

Зараз ви читаєте новину «Коли Чечетов виступає, то з нього навіть однопартійці сміються - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути