середа, 25 січня 2012 19:42

Колесніков збагатив львівську інтелігенцію на мільйон гривень

Колесніков збагатив львівську інтелігенцію на мільйон гривень

Зустріч віце-прем'єр-міністра України Бориса Колеснікова з львівською інтелігенцією відбулася сьогодні у палаці Потоцьких.

Чиновник вручив директору місцевої галереї мистецтв Борису Возницькому та ректору академії мистецтв Андрію Бокотею чеки на 500 тис. Грн. Ці кошти мають бути використані на культурні проекти цього року.

"У листопаді роботи скульптора Пінзеля будуть експонуватися в Луврі. Їхній стан залишає бажати кращого. Також цьогоріч ми святкуємо 120-річчя від дня народження письменника Бруно Шульца. Для багатьох туристів буде важливо, щоб цю дату відзначили на належному рівні", - пояснив Колесніков.

В той же час Возницький поскаржився на поганий стан культурних установ у Львові.

"Про нас забули, - заявив він. - Кожна п'ята історична пам'ятка України — на Львівщині. Але жоден з наших музеїв не відреставровано. В центрі міста немає страшнішого фасаду, ніж у нашої галереї мистецтв. Я писав міністру культури листа. Пропоную деякі музеї закрити для відвідувачів на час Євро-2012. Туди просто соромно пускати людей".

Зараз ви читаєте новину «Колесніков збагатив львівську інтелігенцію на мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути