середа, 25 січня 2012 16:13

Колесніков у Львові відкрив новий термінал аеропорту "Львів"

Колесніков у Львові відкрив новий термінал аеропорту "Львів"

Сьогодні відбулася передача у тестову експлуатацію нового терміналу аеропорту "Львів". В церемонії взяв участь віце-прем'єр-міністр України Борис Колесніков.

"У березні 2010 року ми з мером Львова оглядали тут вбиті в землю кілки і намагалися вгадати контури майбутнього терміналу. Пройшло 22 місяці, і він готовий. У березні президент України урочисто відкриє новий аеропорт. Наразі зауважень до терміналу я не маю. Можливо якісь недоліки побачимо, коли він запрацює", - наголосив віце-прем'єр.

Колесніков вручив пам'ятні монети із зображенням львівського стадіону майбутнім працівникам терміналу. Крім того він повідомив, що у лютому у Львові відбудеться нарада, на якій буде розплановано кожну годину проведення "Євро-2012" у Львові.

"До Євро нам ще потрібно провести 4-5 матчів на новому стадіоні, щоб його персонал був готовий до непередбачуваних ситуацій", - зауважив Колесніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На підготовці до Євро-2012 нагріли руки: у Львові незаконно потринькали 12,3 мільйонів

9 листопада за поданням Колеснікова Кабмін вирішив назвати львівський аеропорт на честь Данила Галицького. Така назва була підтримана під час голосування в мережі Facebook.

Крім того, Кабінет Міністрів збільшив кошторисну вартість будівництва нового пасажирського терміналу на території державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" на 33% - до 1,894 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Колесніков у Львові відкрив новий термінал аеропорту "Львів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути