неділя, 10 листопада 2013 11:04

Колесніков: прокуратура, суд, міліція - трикутник смерті для бізнесу

Колесніков: прокуратура, суд, міліція - трикутник смерті для бізнесу
Фото: Тетяна Заровна
Борис Колесников звернув увагу Президента на загрозу бізнесу з боку правоохоронних та перевіряючих органів. Про це розповів у суботу в Донецьку екс-віце-прем'єр Борис Колесніков.

- Треба, щоб облрада, міські ради - буквально тиснули на контролюючі і правоохоронні органи, які заважають розвиватися бізнесу, - пояснив свою позицію Борис Колесніков. - В одному з міст Донецької області картина така - міський голова у в'язниці. Справа по суті сфальсифіковано - жодного хабара він не отримував. Це окрема розмова. А влада в місті... Я зберігаю вираження місцевих підприємців, а вони кажуть: "Влада в місті ділять прокурорські, суддівські та міліціонери". Ось трикутник смерті для будь-якої області. Для будь-якого підприємництва. І якщо не встануть на захист підприємництва ради - країна цього не витримає. Щоб бізнес сміливо дивився в очі владі, а влада - бізнесу, треба вжити заходів. Як сказав президент: "Ви хочете евроассоциацию? Забезпечте європейські суди, прокуратуру і європейську поліцію".

На цю тему Азаров погодився, підкресливши, що економіка України зараз такий ситуции, що її "треба носити на руках".
Зараз ви читаєте новину «Колесніков: прокуратура, суд, міліція - трикутник смерті для бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути