четвер, 09 жовтня 2008 08:13

Колесніков задоволений рішенням Ющенка про розпуск Ради

Колесніков задоволений рішенням Ющенка про розпуск Ради
Партія регіонів підтримає рішення парламенту, необхідні для проведення дострокових виборів. Про це в інтерв"ю "Українській правді" повідомив заступник лідера фракції регіоналів Борис Колесніков.

"Необхідно забезпечити демократичну процедуру голосування на виборах – і ми будемо підтримувати такі рішення парламенту", - сказав Колесніков.

Як відомо, президент Ющенко на консультаціях по розпуску парламенту наполягав на зміні законодавства про вибори і ухваленні змін до бюджету, що передбачають фінансування виборів.

За словами Колеснікова, Партія регіонів не ініціювала ці вибори, але до них готова.

"У 2007-му ми погодилися на вибори, щоб зберегти громадянський мир. І в нинішніх виборах не бачимо нічого страшного. Це єдиний спосіб зберегти демократичні перетворення", - сказав Колесніков.

"Що стало причиною дострокових виборів? Розвал помаранчево-сердешної коаліції. Якщо обирати між виборами і хаосом, то вибори - оптимальне розв"язання цього питання", - додав він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Колесніков задоволений рішенням Ющенка про розпуск Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути