субота, 25 вересня 2010 07:19

Колесніченко пояснив, чого насправді "регіонали" хочуть від Конституційного суду

Колесніченко пояснив, чого насправді "регіонали" хочуть від Конституційного суду
Депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко запевняє, що в поданні коаліції до Конституційного суду немає жодного слова про скасування політичної реформи.

Про це він сказав у прямому ефірі одного з українських телеканалів, відповідаючи на закиди першого президента України Леоніда Кравчука стосовно корупційності КСУ.

"Правляча коаліція звернулася до суду з таким питанням: чи конституційно було проведено зміни до Конституцій. Питання про Конституцію взагалі не стояло. Тому роздуми про те, як ми будемо робити після рішення суду не мають під собою жодних підстав", - запевнив парламентар.

"Якщо хтось когось намагається нас звинуватити в узурпації влади, то ця погана влада могла б вже 22 рази провести референдум та змінити Конституцію. Однак ми на це не йдемо", - запевняє нардеп.

"На сьогодні зрозуміло і очевидно, що в проекті нашого звернення ні слова не говориться про скасування реформи", - підкреслив він, додаючи, що не збирається коментувати рішення Конституційного суду до завершення справи.

В той же час, нардеп не виключив, що "регіонали" будуть ставити в парламенті питання про внесення змін до Конституції, "коли за це будуть готові проголосувати 300 депутатів"

Нагадаємо, що Конституційний суд 23 вересня розпочав слухання у справі  про політичну реформу. В той же день суд перейшов до закритої частини справи.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко пояснив, чого насправді "регіонали" хочуть від Конституційного суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути