четвер, 10 січня 2013 22:57

Колесніченко і Ко – принципово неосвічені люди, які не знають, що таке фашизм – Капранов

Колесніченко і Ко – принципово неосвічені люди, які не знають, що таке фашизм – Капранов
Брати Капранови: Антифашистська тематика – це головна зброя, яку обрали собі російські сучасні імперіалісти для маскування

Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко,  який в Верховній Раді сьогодні очолив міжфракційне об'єднання Міжнародний антифашистський фронт і його команда – це принципово неосвічені люди, які навіть не знають, що таке фашизм.

Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив видавець і письменник Дмитро Капранов.

"Вадим Колесніченко не знає, що таке фашизм, він не знає, хто був основним теоретиком фашизму, він не знає, що гітлерівці, прийшовши до влади, першими кого розстріляли, це фашистів. Вадим Колесніченко з командою – це принципово неосвічені люди, бо якщо вони розберуться, то в них не буде роботи. Вони працюють на тих, хто їм платить, в даному випадку, скоріш за все їм платять з Москви, тому відповідно вони несуть ті ярлики, які їм сказали", - пояснив письменник.

Окрім того, на його думку, "ці люди будуть займатись провокаціями проти української ідеології, культури, ці люди будуть звинувачувати у фашизмі, наприклад, всіх, хто говорить українською мовою, або читає українські книжки. Вони будуть скаржиться Москві на нібито утискання і провокувати її на агресію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колесніченко в Раді очолив антифашистський фронт

Також він зазначив, що антифашистська тематика – це головна зброя, яку обрали собі російські сучасні імперіалісти для маскування. "В Росії виникла технологія: на будь-які національні визвольні рухи вішати ярлик фашистів, що в тім не новинка. Як відомо, товариш Сталін широко використовував під час та після війни таку технологію. Наприклад дуже довго вояків визвольного руху УПА називали "українсько-німецькими націоналістами" - це і є винаходом Москви", - резюмував Капранов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колесніченко заявив, що для нього добробут важливіший за "язик"

У Верховній Раді України сьогодні було створено міжфракційне об'єднання Міжнародний антифашистський фронт, який очолив нардеп-регіонал Вадим Колесніченко. Він назвав завданнями міжфракційного депутатського об'єднання - збір і обробка інформації, а також підготовка доповідей для міжнародних організацій.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко і Ко – принципово неосвічені люди, які не знають, що таке фашизм – Капранов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути